Osby logotyp i mobilmeny
Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun
Osby kommuns logotyp

- Nätverk

VI VÅGAR SAMARBETA!
Ensam är inte stark och fler organisationer tror på att man kan tänka om för att vara innovativ och utmana. Vi samverkar med följande föreningar för att driva idrottens utveckling för att ge fler unga aktiva chansen att nå sina mål på ett hälsosamt sätt: Kalmar FF, Kristianstad DFF, Mjällby AIF, Ängelholms FF, Vittsjö GIK och Malmö Redhawks.


Samarbetspartners
Red hawks


 Patrik Bladh

Benny Johansson
Instruktör

Tränaruppdrag:
Benny har den högsta nivå av målvaktsutbildning som går att uppnå och är till vardags målvaktstränare i Mjällby AIF. Han har en lång erfarenhet av att ha spelat på hög nivå själv. Idag utbildar Benny andra ledare kring spelarutbildningsplaner såväl lokalt som nationellt. Benny har många års erfarenhet av att vara verksam i skolmiljöer och spelarutveckling.


Patrik Bladh

David Bergqvist
Instruktör

Tränaruppdrag:
David har arbetat 8 år inom Kalmar FF som NIU-instruktör, U17-ansvarig samt akademichef. Han har erfarenhet som ansvarig för Smålands FF:s distriktslag pojkar 96 samt som instruktör och ass. tränare för SvFF P00 och 02.


UEFA Youth Elite. David är en ledare med stort engagemang i att hitta balans mellan fotbollssatsning, skola och fritid för att säkra elevens högskolebehörighet tillsammans med proffsig fotbollsutbildning.