Osby logotyp i mobilmeny
Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun
Osby kommuns logotyp

- Individuellt upplägg

OM DU VÅGAR ...
... så har du under dina 3 år möjlighet att utforma din träning över tid tillsammans med instruktörernas kompetens. Momenten kan se olika ut beroende på säsong i din idrott och din målsättning.

I din utbildning kommer du att få kunskap om:
Idrottens regler, teknik och kravprofil
Anatomi och fysiologi utifrån människokroppen
Psykologi
Idrottens organisation
Ledarskap
Målsättningsarbete
Reflektion
Idrotten i samhället

Som elev vid vårt idrottsgymnasium så får du under dina 3 år tillgodoräkna dig 200p som individuellt val genom kurserna Idrott och Hälsa Specialisering 1 och 2 (1,5 år/kurs). Utöver dessa timmar är det du och instruktörerna tillsammans med din hemförening som planerar vad som finns utrymme för i just din vardag där vi tar hänsyn till fysiskt och psykiskt välmående, skolgång, kvällsträningar och ambitionsnivå.
Patrik Bladh

Benny Johansson
Instruktör

Tränaruppdrag:
Benny har den högsta nivå av målvaktsutbildning som går att uppnå och är till vardags målvaktstränare i Mjällby AIF. Han har en lång erfarenhet av att ha spelat på hög nivå själv. Idag utbildar Benny andra ledare kring spelarutbildningsplaner såväl lokalt som nationellt. Benny har många års erfarenhet av att vara verksam i skolmiljöer och spelarutveckling.


Patrik Bladh

David Bergqvist
Instruktör

Tränaruppdrag:
David har arbetat 8 år inom Kalmar FF som NIU-instruktör, U17-ansvarig samt akademichef. Han har erfarenhet som ansvarig för Smålands FF:s distriktslag pojkar 96 samt som instruktör och ass. tränare för SvFF P00 och 02.


UEFA Youth Elite. David är en ledare med stort engagemang i att hitta balans mellan fotbollssatsning, skola och fritid för att säkra elevens högskolebehörighet tillsammans med proffsig fotbollsutbildning.