Ekbackeskolan bästa IW-utbildare 2017

svetsskola2108web

Svetskommisionens utmärkelse till 2017 års IW-utbildare tilldelas Ekbackeskolan.

Juryns motivering:

Genom stort engagemang från skolledning och lärare håller Ekbackeskolan kvaliteten på topp. Med välutbildade, trevliga lärare i fullrustade lokaler och tillgång till även avancerade material får eleverna de ultimata förutsättningarna. De många IW-diplomen som utfärdas, upp till högsta nivå, vittnar om ett systematiskt arbete som ger tydliga resultat. Engagemanget från skolan sträcker sig långt utanför vardagen genom att lärare får bidra med sin kompetens via Svetskommisionens arbetsgrupp för utbildning, och som domare vid nationella och internationella svetstävlingar – där skolans elever gör fina resultat. Men det är inte bara dessa prestationer som gör Ekbackeskolan till vinnare av årets IW-skola 2017 utan för att de med värme och glädje ger varje elev oavsett förutsättningar, den bästa möjliga utbildningen.