Nyheter i schemat

nyheterschema2018web

Under vårterminen ändras mattiderna för att det skall bli rättvist mellan årskurserna. Under våren är det avgångseleverna som äter tidigt.

De nya mattiderna är;

Åk 3 kl: 11:40
Åk 2 kl  11:50
Åk 1 kl: 12:00

Aktuella scheman för skolan finns numera utlagt i ”molnet” vilket innebär att de kommer att lättare uppdateras. Man kan naturligtvis få fram aktuellt schema för de olika klasserna men man kan även se lärarschema, salsschema m m. I menyraden väjer man vad man vill se!

Schemat finns under ”elevsidor” och fliken ”schema”.

De nya mattiderna är;

Åk 3 kl: 11:40
Åk 2 kl  11:50
Åk 1 kl: 12:00

Schemat finns under ”elevsidor” och fliken ”schema”.